Bircan Bali ile Seren Serengil, Söylemezsem Olmaz canlı yayınında kavga etti! Çenesi kilitlenen Seren Serengil hastaneye kaldırıldı!

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz'da bugün yayın başlar başlamaz soğuk rüzgarlar esmeye başladı. Seren Serengil ve Bircan Bali arasında tartışma çıktı. İlerleyen dakikalarda canlı yayında şoke eden anlar yaşandı ve Seren Serengil'in çenesi kilitlendi. Ünlü yorumcu, apar topar programdan ayrıldı. İşte tüm yaşananlar ve o anlar…

Geçtiğimiz hafta yakın dostu Demet Akalın ile ABD'ye giden Seren Serengil, tatili bitirip Türkiye'ye döndü.

Ayağının tozuyla sunucularından olduğu programın canlı yayınına çıkan Seren Serengil, Bircan Bali ile gergin anlar yaşadı. Programın açılışı sırasında üçlünün arasındaki soğuk rüzgarlar ekrana yansıdı.

"Programı halaysız, danssız açtık. Gündem Bircan Bali'de" diyen Serengil, sözü partnerine bıraktı.

'Seni bozmayalım'

Bircan Bali, Seren Serengil'e "Seni bozmayalım diye halay çekmedik. Sen yokken halay çekiyoruz, varken dert çekiyoruz" dedi.

Seren Serengil, Bali'nin konuşmasını "Sözümü kesme" uyarısı ile böldü. Bu durum, Bircan Bali'yi daha da kızdırdı. Seren Serengil, "Ben de konuşuyorum" diyerek sert bir karşılık veren Bali'ye bu kez "Lütfen sözümü kesme" dedi.

'Çenem kilitlendi'

Bunun üzerine Bircan Bali, "Lütfenli konuşursak iyi olur. Emir kiplerini bırakalım. Emir kipleri Amerika'da kaldı" diyerek Seren Serengil'e söz verdi.

İkili arasındaki gerilimin ardından konuşmakta zorlanan Seren Serengil, 'Çenem kilitlendi' dedi.

Ekip, Seren Serengil'e müdahalede bulunabilmek için VTR girdi. Ardından Seren Serengil hastaneye kaldırıldı.

Sağlık durumu nasıl?

Bircan Bali, Seren Serengil'in sağlık durumu hakkında kendini iyi hissetmediğini ve bugün programda yer alamayacağını söyledi.

Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma da sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Yüksek tansiyon ve çene kilitlenmesi oldu, müşahade altına alındı, başka hastaneye sevk edildi, merak etmeyin” dedi.

Bakmadan Geçme