Duran Duran üyeleri, 30 yıl sonra bir araya geliyor

Duran Duran üyeleri, kanser teşhisi koyulan eski grup arkadaşları Andy Taylor ile 30 yıl sonra bir araya gelmeye hazırlanıyor.

1978'de kurulan ve müzik tarihinin efsanevi gruplarından biri haline gelen Duran Duran, hiçbir zaman dağılmasa da zaman zaman grup üyelerinde değişiklikler oldu. Grubun ilk üyelerinden biri olan Andy Taylor, şimdi 30 yıl sonra eski arkadaşlarıyla birlikte çalmaya hazırlanıyor.

Andy Taylor'a geçen yıl prostat kanseri teşhisi konulduktan sonra ünlü müzisyenin eski grubuyla yeni parçalar üzerinde çalışmaya hazırlandığı duyuruldu.

Müzisyene dört yıl önce hastalık teşhisi konulduktan sonra dördüncü aşama metastatik prostat kanseri tedavisi gördü belirtildi.

Kadınlar Kanseri Araştırma Fonu için 1.6 milyon sterlin toplayan gruptan 62 yaşındaki John Taylor şunları söyledi:

“Le Bon, Andy ile çalışmak için İbiza'ya uçuyor. Orada olmayı çok isterdim. Bence harika olacak. Onlar için gerçekten derin olacak.”

60 yaşındaki Nick Rhodes ve 62 yaşındaki Roger Taylor'ın da yer aldığı ve mayıs ayında İngiltere turnesine çıkacak olan grup, Los Angeles ve Londra'da kayıt yapacak.

Andy Taylor, daha önce bir mektupta; “Dört yıldan biraz daha uzun bir süre önce bana dördüncü aşama metastatik prostat kanseri teşhisi kondu. Birçok aile bu hastalığın yavaş yavaş yanmasıyla karşı karşıya kaldı ve elbette biz de farklı değiliz; bu yüzden bir aile babası olarak konuşuyorum. Mevcut durumum hemen hayati tehlike oluşturmasa da tedavisi yok” diyerek hastalığını açıklamıştı. (Sözcü)

Bakmadan Geçme