Hande Erçel, yeniden okullu oldu

Hande Erçel, Etiler'de bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Erçel, okula geri dönmesiyle ve yeğeni Mavi'nin sağlık durumuyla ilgili konuştu.

Etiler'deki bir mekan çıkışında görüntülenen Hande Erçel, eski sevgilisi Kerem Bürsin'le aşk yaşadığı iddia edilen Yağmur Tanrısevsin'le aynı dakika içerisinde karşılıklı kaldırımlarda olsa da ikili, birbirlerini fark etmedi.

"Kesinleşen bir şey yok"

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Hande Erçel, güzel bir toplantı yaptık dese de "Kesinleşen bir şey yok, söyleyemiyorum. Güzel şeyler olacak” açıklamasını yaptı. Amerika eğitiminin işlerden dolayı ertelendiğini belirten oyuncu, "Seneye falan artık" diye konuştu.

Yeğeni Mavi'nin rahatsızlığıyla alakalı ise Erçel, "Çok şükür iyi gidiyor" demekle yetindi.

"Yoğun bir tempoya gireyim artık"

Ara verdiği Mimar Sinan Üniversitesi'ndeki Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'ne devam eden 29 yaşındaki oyuncu, "Okula tekrardan kayıt oldum, yeni dönemde okulluyum artık. Çok heyecanlıyım, yıllar sonra tekrar girdim içeriye; kalbim durmuyordu. Benim için çok kıymetli, bitirmek istiyordum içimde kalmıştı. İkinci sınıftan başlıyorum. Verdiğim, veremediğim derslerim falan var; o kısım biraz karışık" dedi.

İş ve okul ile beraber yoğun çalışacağı hatırlatılan Erçel, "Çok oturdum, yeter artık gireyim yoğun bir tempoya” şeklinde konuştu.

Konya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki vahşet görüntülerle ilgili de konuşan Hande Erçel, "O konuda çok soft şeyler söyleyemeyeceğim. Ben her insanın içeride bir yerde vicdanı olduğunu düşünüyordum ama bu vicdansız insanlarla karşılaşıldığında her gün başka bir şoka giriyorum, gerçekten. Tüm insanoğlu olarak umarım bir gün hayvana, doğaya, nefes alan her şeye naiflikle yaklaşırız." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme