MasterChef'te ortalık karıştı! Kırmızı takımda gergin anlar!

MasterChef Türkiye 2021'in 30 Kasım Salı akşamı ekrana gelen son bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. MasterChef Türkiye'de 15. haftanın ilk dokunulmazlık oyununda takımlar, dolma çeşitleri yaparak yarıştı. Kaybeden takımdan ise iki yarışmacı elemeye kaldı. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı? İşte MasterChef'te haftanın ilk eleme adayları...

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyelikleri yaptığı MasterChef Türkiye'de haftanın yeni takımları ilk dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. 30 Kasım Salı MasterChef yeni bölümde dokunulmazlık oyununu kaybeden takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi. Ardından ise haftanın ilk eleme adayları belli oldu.

Masterchef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

MasterChef'te mavi ve kırmızı takımkar haftanın ilk takım oyununda karşılaştı. On beşinci haftanın ilk dokunulmazlık oyununda konsept ise dolma çeşitleri oldu. Menüde ise kalamar dolması, kavun dolması, bıldırcın dolması, mumbar dolması ve kuru patlıcan dolması yer aldı. Süre sonunda şefler tadımlarını yaptı. Şeflerin verdiği kritik karara göre dokunulmazlığı 3-2'lik skorla kazanan kırmızı takım oldu.

Bireysel dokunulmazlığı kim aldı?

Dokunulmazlığı kaybeden mavi takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi. Mehmet Yalçınkaya'nın imza tabağını en yakın şekilde hazırlamak yarışmacılar hünerlerini sergiledi. Gecenin en iyi tabağını hazırlayan Hasan, dokunulmazlık kazandı.

Masterchef eleme adayları kimler oldu?

MasterChef Türkiye'de haftanın ilk bireysel dokunulmazlığı kazanan Hasan, Tahsin'i eleme potasına gönderdi ve ilk eleme adayı Tahsin oldu. Sonrasında toplanan konseyde oylama ile haftanın ikinci eleme adayı Burcu oldu.

MasterChef 125. yeni bölümde ortalık karışıyor! Kırmızı takımda gergin anlar!

MasterChef Türkiye'nin 1 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 125. yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanacak. MasterChef'teki dokunulmazlık oyununda kırmızı takımda, önce Mert ile Eren, ardından ise Safanur ile Dilara arasında gerginlik yaşanıyor. Safanur, tabağına karışan Dilara'ya "Elini süremezsin, delirtme beni" diye bağırıyor.

Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliklerini yaptığı Masterchef'in yeni bölümde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak. MasterChef dokunulmazlık oyununda takımlardaki yarışmacılar, birbirlerine bağlı bir şekilde mantı çeşitleri yaparak yarışacak. Ancak kırmızı takımda ise gergin anlar dikkat çekecek.

"Delirtme beni"

Yemeklerin yapıldığı sırada önce Mert ile Eren arasında tartışma yaşanıyor. Ardından ise Safanur, tabağına karıştığını iddia ettiği Dilara'ya sert çıkıyor.

Safanur, "Dilara yapma, karışma. Sen neyi zorluyorsun? Ben senin tabağına gelip elimi sürüyor muyum? Delirtme beni" diye bağırıyor. Dilara ise, bu tepki karşısında "Uzatma Safanur sürerim, git benden uzaklaş" yanıtını veriyor.

Bakmadan Geçme