Ünlü modelin katil zanlısı her şeyi itiraf etti

Yalnız yaşadığı dairesinde bir valizin içerisinde cesedi bulunan Rus Instagram fenomeni ve model Ekaterina Karaglanova cinayeti ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Katil zanlısı eski sevgili ifadesinde her şeyi itiraf etti.

TAKİP ET

Modellik yapan, Instagram'da fenomen olan aynı zamanda iç çamaşırlı fotoğrafları eskort sitelerinde yayınlanan Ekaterina Karaglanova, 52 yaşındaki yeni sevgilisi ile Hollanda'ya tatile gitmeye hazırlanıyordu. Cinayet günü önce yeni sevgilisiyle buluştu, ardından tatil valizini hazırlamak için başkent Moskova'daki dairesine döndü.

Evine geldikten sonra verdiği randevunun sonunu getireceğini ise bilmiyordu. Kısa süre içinde Ekaterina'nın halen iletişimde olduğu eski sevgilisi eve geldi. İddiaya göre, genç modelin yeni sevgilisiyle tatile gideceğini öğrenen iş adamı çok sinirlenmiş ve büyük bir kıskançlığa kapılmıştı. Daireye girdiğinde genç kadının yeni sevgilisi ile gideceği tatil için valiz hazırladığını gördü.

Yalnızca Rusya'da değil dünya çapında günlerdir konuşulan cinayetin şüphelisi, polis sorgusunda her şeyi itiraf etti. Maxim Gareyev, eski sevgilisini nasıl öldürdüğünü savcılık sorgusunda anlattı. Ekaterina'yı boynundan ve göğsünden en az beş defa bıçakladığını söylüyor. Yeni sevgilinin 52 yaşında olduğunu ve kendisinden daha zengin olduğunu öğrenince kendini kaybettiğini ileri sürdü.

Anlatımına göre, Ekaterina ve Gareyev kavga etmeye başladı. Kavga sırasında genç kadın Gareyev'e cinsel ve maddi gücü hakkında olumsuz cümleler kurdu. Kadının kendisine 'Fakir' demesinin ardından ise mutfaktan bir bıçak aldı. Genç kadına birçok kez saldırı gerçekleştirdi. Kadının boynunda ve göğsünde iki derin bıçak yarası var.

Genç modeli öldürdükten sonra cinayet kanıtlarını ortadan kaldırmak için uğraştı. Ekaterina'nın cesedini valize sığdırmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Kayıtta pişman olup olmadığı sorulduğunda Gareyev "Pişmanım ve soruşturmaya yardım etmeye çalışacağım" dedi.

Öldürüldüğü esnada Ekaterina'nın üzerinde dantel bir jartiyer vardı. Katilin daireye giriş görüntüleri de Rus polisi tarafından yayınlandı. Kan donduran cinayet, ev sahibinin kiracısı olan genç kadının dairesine girmesiyle ortaya çıkmıştı.

Bakmadan Geçme