Berfu-Eser Yenenler çiftinin yılbaşı planı hazır! Bakın ne yapacaklar!

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Yenenler çifti, önceki, gün katıldıkları galada muhabirlerin sorularını yanıtladı. Yeni yıl planlarından bahseden Eser Yenenler, sürpriz bir kostüm giymeyi planlıyor.

Berfu-Eser Yenenler çiftinin yılbaşı planı hazır! Bakın ne yapacaklar!

Miss Turkey 2015'te dördüncü güzel seçilen Berfu Yıldız, 2019'da oyuncu ve komedyen Eser Yenenler ile nikah masasına oturmuştu. Çift, aynı yıl oğulları Kuzey'i kucaklarına almıştı. Berfu-Eser Yenenler'in ikinci çocukları Mete ise geçtiğimiz yıl mart ayında dünyaya gelmişti.

Yenenler çifti, geçtiğimiz haftalarda Doğu Demirkol'un programına konuk olmuştu. Programda Eser Yenenler'in Levent'te diskosu da olan ve bolca parti verdiği villası gündeme gelmişti. O dönem Bahar-Nihal Candan kardeşlerle de yakalanan Yenenler, uzun süre gündemde kalmış hatta bu partiler yüzünden Murat Boz ve Aslı Enver'in kavga ettiği iddia edilmişti.

"Ben o evi dağıttım"

Şu sıralar sosyal medya fenomeni olan Berfu Yenenler ünlü isimle tanıştıktan sonra Levent'teki o evde oturmak istememiş. Yenenler programda yaptığı açıklamasında "Ben o evi dağıttım, kırdım çekiçle balyozla, gerçekten o evi günahlarıyla başkasına verdik" demişti.

"Çok ciddi bir psikopatla birlikteyim"

Eser Yenenler ise, "Yuvayı kırdı başka yuva yaptı. Bu konuya nasıl geldik ya? Çok ciddi bir psikopatla birlikteyim” açıklamasını yapmıştı.

Gala'da görüntülendiler

Milliyet’ten Seçkin Şenvardar’ın haberine göre, senaryosunu Gülse Birsel'in yazıp Ozan Açıktan'ın yönettiği komedi filmi 'Yılbaşı Gecesi'nin galası önceki akşam Maslak Uniq'te yapıldı. Galaya katılarak eşi Eser Yenenler ile objektiflere poz veren Berfu Yenenler, sıkı bir Gülse Birsel hayranı olduğunu söyledi.

Noel Baba olma planı

Eser Yenenler, yeni yılı evlerinde eğlenerek geçireceklerini söyleyip, çocukları için kostüm diktirip Noel Baba olmayı planladığını anlattı.

Çocukları için kılıktan kılığa girdiğini belirten Eser Yenenler yaklaşan yeni yılla birlikte planlarını şu sözleriyle anlattı:

“Yeni yılda arkadaşlarımızla sakin ev ortamı düşünüyoruz. Çocuklar yatmış olur. Sonra 'O Ses Türkiye' izleriz herhalde. Bence güzel bir kostümle benden Noel Baba olur. Neden olmasın? Ben bir kostüm diktireyim öyleyse. En son iki dinazor almıştı Berfu. Son olarak acayip güzel bir dinozor oldum evde. Her sabah bir dinazor mesaimiz var.”

Berfu-Eser Yenenler çiftinin yılbaşı planı hazır! Bakın ne yapacaklar!

"Bir numaram Oğuzhan Koç"

Ailece müzikle aralarının iyi olduğunu ve çocuklarına müzik dinlettiklerini söyleyen Yenenler, "Siz son dönemde kimi dinliyorsunuz?" sorusu üzerine Oğuzhan Koç'u işaret ederek "Tabii benim bir numaram Oğuzhan Koç. Müzikle aramız iyi. Ben gitar çalmayı, çocuklara müzik dinletmeyi, enstrümanla ilgilenmelerini çok seviyorum. O yüzden Berfu da piyano çalıyor inşallah çocuklarda da aynı ilgi olur" dedi.