Murat Boz'dan 'Ayça Ayşin Turan ile aşk' iddiasına yanıt

Şarkıcı Murat Boz ve Ayça Ayşin Turan'ın Kuruçeşme'de bir mekanda yakınlaştığı konuşulmuştu. Gece sonunda dans eden ikilli, aşk iddialarını güçlendirmişti. Önceki gün bir organizasyonun yılbaşı partisi katılan Murat Boz, konuyla ilgili ilk kez konuştu ve aşk iddialarına son noktayı koydu.

Murat Boz'dan 'Ayça Ayşin Turan ile aşk' iddiasına yanıt

Genç oyuncu Ayça Ayşin Turan, 'Ada Masalı' adlı dizide aşk yaşamaya başladığı Alp Navruz ile bir senelik beraberliğini geçtiğimiz aylarda noktalamıştı.

Milliyet’ten Seçkin Şenvardar’ın haberine göre, Alp Navruz'un sevgilisini aldattığı iddia edilmişti. Alp Navruz yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

“Son zamanlarda hakkımda hiçbir gerçekliği olmayan ve bunu bildikleri için yalnızca 'iddia' olarak yazılan birkaç haberi ben de hayretle okudum. Bu yaşanan sürecin kötü niyetli kişilerce ilerletildiği, böylesine kulaktan dolma haberlerin arka arkaya yapılmasından açıkça bellidir. Bugüne kadar açıklama yapmak istemedim. Fakat artık kötü niyetli ağızlardan çıkan bu söylentiler, saygısızlık ötesi bir boyuta ulaşmıştır.Ayrıca belirtmek isterim ki her ilişki zamanla yıpranabilir, kişiler arasında bazı anlaşmazlıklar olabilir. Biz de genel sebeplerden ötürü karşılıklı saygıyla konuşarak ilişkimizi noktaladık. Bu asılsız çirkin söylentilerle ilgilisi yoktur. Bu söylentileri yayan kişi veya kişilerin sevgi, saygı, aile bilincine ve temiz bir vicdana sahip olması dileğiyle.”

Aşk mı yaşıyorlar?

Son olarak Ayça Ayşin Turan ve Murat Boz'un aşk yaşadığı iddia edilmişti. Kuruçeşme'de bir mekanda gece boyunca sohbet eden çift gecenin finalinde dans etmişti. Murat Boz içeride sarılıp veda ettiği Ayça Ayşin Turan'ı kapıya kadar uğurlamıştı. Ardından birkaç dakika bekleyerek kendisi de davetten ayrılmıştı. Çiftin bu aşkı bir süre gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiği konuşulmuştu.

Ünlü şarkıcı davette görüntülendi

OGM Pictures ev sahipliğinde Dada Salon’da önceki gün gerçekleşen yeni yıl daveti ünlü isimleri bir araya getirdi. Geceye Murat Boz, Beren Saat , Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Elçin Sangu, Gökçe Bahadır, Uraz Kaygılaroğlu, Ebru Şahin, Serkan Çayoğlu, Dilan Çiçek Deniz, Afra Saraçoğlu, Şükran Ovalı, Hande Ataizi, Rıza Kocaoğlu, Berrak Tüzünataç, Enis Arıkan, Selma Ergeç, Feyyaz Şerifoğlu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim katıldı.

Aşk iddialarını yanıtladı

Son dönemde oyuncu Ayça Ayşin Turan ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelen şarkıcı Murat Boz ise gecede aşk haberlerini yalanladı. İddiaları reddeden Boz, "Ayça ile ilişkim yok" dedi.

Murat Boz'dan 'Ayça Ayşin Turan ile aşk' iddiasına yanıt

Tuba Büyüküstün'le anıldı

Şarkıcı, geçtiğimiz yıl çekimleri Ayvalık Cunda'da gerçekleşen dizideki rol arkadaşlarıyla set yorgunluğunu attıkları sırada çekilen fotoğrafları paylaşmış ve sosyal medyada günlerce konuşulmuştu.

Söz konusu pozun ardından adları aşk dedikodularına karışan Tuba Büyüküstün ve Murat Boz'un, rol arkadaşları Burcu Alptekin'in, "Uzun bir gecenin ardından gerçekte olan" notunu düştüğü karedeki samimi halleriyle de dikkat çekmişti.

"Tuba ile sadece arkadaşız"

Murat Boz, İstanbul’daki bir AVM'de objektiflere yansımıştı. Yakışıklı popçu, “Tuba Büyüküstün ile ilişki yaşadığınız doğru mu?” sorusuna şu yanıtı vermişti:

“Öyle bir şey yok. Biz çektiğimiz dizinin setinde tanıştık ve arkadaş olduk. Tıpkı ekipteki diğer oyuncu arkadaşlarımız gibi. Gerçekten çok iyi bir ekip olduk. Hâlâ da dizi ekibiyle doğum günlerinde buluşup görüşüyoruz. Hiç kopmadık. Tuba ile de sadece arkadaşız.”