Oyuncu Alina Boz, sevgilisi Mithat Can Özer ile ilişkisinin sırrını açıkladı

'Elimi Bırakma', 'Aşk 101' ve 'Bölük' gibi yapımlarda yer alan oyuncu Alina Boz, önceki gün Etiler'de bir mekandan çıkarken kameralara yansıyan ünlü isim, ayaküstü konuştuğu gazetecilerin sorularını cevapladı. Yeni projesi 'Bandırma Füze Kulübü'nden bahseden Boz, Sezen Aksu ve Sinan Özer'in oğlu Mithat Can Özer ile uzun süredir sürdürdükleri mutlu birliktelikleri hakkında da konuşarak, ilişkilerinin sırrını açıkladı.

Oyuncu Alina Boz, sevgilisi Mithat Can Özer ile ilişkisinin sırrını açıkladı

Güzel oyuncu Alina Boz, geçtiğimiz gün Etiler'de yer alan bir mekanda arkadaşıyla yemek yedi. Mekan çıkışı basın mensuplarıyla konuşarak kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan 24 yaşındaki Boz, "'Maraşlı' dizisinin yönetmeni Arda (Sarıgün) ile yemek yedik" ifadelerini kullandı.

"Konuşuyoruz arada"

Milliyet'te yer alan habere göre, eski rol arkadaşı Burak Deniz’in meslektaşı Nilperi Şahinkaya ile yaşadığı olay hatırlatılan ünlü isim, "Basından gördüğüm kadarıyla biliyorum. Davaya taşınmış olay, bir şey söylemem doğru olmaz" dedi ve Deniz’le arasının çok iyi olduğunu belirterek; "Biz ekip olarak çok iyiydik, onu konuştuk demin de. İlişkilerimiz devam ediyor" şeklinde konuştu.

Burak Deniz’le görüşmeye devam ettiğini de söyleyen oyuncu, "Konuşuyoruz arada. Bu ara yoğun; bir Adana’da, bir orada, bir burada. Çok iş yaptı bu aralar, biraz dağıldık tabi" açıklamasını yaptı.

"Tepkiler çok güzel"

'Bandırma Füze Kulübü' filminde rol alan oyuncuya gelen tepkiler sorulduğunda, "Tepkiler çok güzel. Ben de bugün sinemaya gideceğim arkadaşlarımla beraber, onların bir tepkilerini ölçeyim. Çok tatlı bir film oldu. Dönem işi olması, insanlara motivasyon vermesi durumu beni hep heyecanlandırır, çok severim böyle filmleri. Okuduğumda da çok hoşuma gitmişti ondan dolayı" dedi.

"Sevdiklerime tam destek"

Sevgilisi Mithat Can Özer’in filmi izlemediğini söyleyen Boz’a, filmde erkek arkadaşının hayallerine uyan bir genç kızı oynadığı hatırlatılıp, "Normal hayatta da böyle misiniz?" diye soruldu. Başarılı oyuncu, bu soru karşısında, "Tabii ki. Arkadaşlarımın, sevdiklerimin, herkesin hayallerinin arkasında durmak istiyorum" diye konuştu. "Mithat beyin hayalleri gerçek olsun diye elinizden geleni yapar mısınız?" Sorusuna ise "Tabii ki, yaparım. Siz yapmaz mısınız? Sevdiklerime her zaman tam destek" cevabını verdi.

"İyi anlaşıyoruz"

Uzun yıllardır Mithat Can Özer’le yaşadığı ilişkinin sırrı da sorulan Alina Boz, ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiklerini söyleyerek, şöyle yanıt verdi:

“Biraz kişilikle alakalı bir durum bence göz önünde olmamayı tercih etmek. Birbirimize her konuda destek veriyoruz. İyi de anlaşıyoruz. Kişiliklerimiz de uydu. Biraz da sabır yani böyle ilişkilerin sırrı bence. İyi geldik birbirimize biz, işin sırrı o biraz. Şans.”

Alina, oyunculukla ilgili sınırları sorulduğunda; "İnandığım projeyi yaparım ben. Dizilerde bu biraz zor oluyor, senaryoyu siz de bilmeden işe giriyorsunuz. Ama bu dengeler değişiyor. Dijitalimiz de çok güçlü artık, güzel senaryolar çıkartıyoruz bizde" dedi.

Oyuncu Alina Boz, sevgilisi Mithat Can Özer ile ilişkisinin sırrını açıkladı

"Herkesin kişiliği farklı"

Hafsanur Sancaktutan’ın rol aldığı dizideki iddialı sahneleriyle alakalı da konuşan ünlü isim, "Dünya artık bunu yapıyor, biz neden yapmayalım ki? Herkesin arkasındayım; inandığı, güvendiği her işte herkes oynasın. Herkesin kişiliği ve tercihleri farklı" ifadelerini kullandı.

"Üzülüyorum böyle haberler çıktıkça"

Meslektaşı Aslı Bekiroğlu’nun, 'Bandırma Füze Kulübü' galasında rol arkadaşı Deniz Can Aktaş'ın röportaj verdiği sırada sohbet etmesi ve gülmesi sebebiyle tepki çektiği hatırlatılan Boz, "Yapımcımız Mustafa Uslu orada bir espri yaptı, 'ben konuşturuyorum herkesi' diye. Kendi üstüne aldı o durumu. Aslı çok tatlı bir insandır gerçekten, üzülüyorum onun hakkında böyle haberler çıktıkça. Ben bu kadar samimi ve içten, duygularını bu kadar açık açık belli eden çok az insan tanırım. Aslı da onlardan birisi” dedi.

"Belki zamanı gelince yapar"

Sevgilisi Mithat Can Özer'in annesi Sezen Aksu’nun sahnelere geri dönüp dönmeyeceğiyle ilgili de sorular yöneltilen oyuncu, "Bunun cevabını benim vermem hiç doğru olmaz. Biliyorsunuz, kendisi çok çalışkan ve mesleğine, ülkesine aşık bir kadın. Belki zamanı gelince yapar, bana da sürpriz" dedi.