Oyuncu Aras Bulut İynemli'den flaş 2023 kararı

Disney Plus'ta yayınlanacak olan Atatürk dizisinde rol alan Aras Bulut İynemli, kariyeriyle ilgili önemli bir karar aldı.

Oyuncu Aras Bulut İynemli'den flaş 2023 kararı

Ülkemizin en iyi oyucularının başında gelen Aras Bulut İynemli, genç yaşında hayatının en büyük rolünü oynadı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, İynemli, marka yüzü olduğu Disney Plus’ın Cumhuriyet’imizin 100. yılında Türk halkına armağan edeceği Atatürk dizisinde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırdı.

İşinin en iyilerinden Mehmet Ada Öztekin’in yönettiği diziyi Lanistar Yazı Grubu kaleme aldı. 6 bölümlük dizinin çekimleri geçen Çarşamba tamamlandı.

Oyuncu Aras Bulut İynemli'den flaş 2023 kararı

Dünyaca ünlü uzmanların prodüksiyonunda görev aldığı dizi, Atatürk’ün çocukluk yıllarından milli mücadeleye giden hikayesini insani vasıflarını öne koyan bir kurgu içerisinde anlatıyor.

1 yıl sonra yayınlanacak olan dizi öncesi Aras Bulut İynemli flaş bir karar aldı. Çok önemli bir role hayat vermenin sorumluluğunu taşıyan İynemli, bu bir yıl sürecinde başka bir dizi projesi çekmeyecek.

Öte yandan İynemli, Atatürk dizisi için aylarca kampa girdi. Duruş, konuşma, ata binme gibi konularında özel dersler aldı.

Oyuncuya çekimler boyunca da bir yaşam koçu, bir de psikolog danışmanlık yaptı. İynemli, Atatürk rolü için aylarca psikolojik destek aldı.

Oyuncu Aras Bulut İynemli'den flaş 2023 kararı