Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti, evlilik açıklamasıyla şaşırttı

Geçtiğimiz hafta birlikteliklerini ilan eden Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti, basın mensuplarının evlilik sorularını yanıtladı. Taze aşıklar, 'Çok iyi giden bir ilişkimiz var, çok da mutluyuz. Her dakika çekilmek istemiyoruz ama hayatımızı yaşıyoruz ve etkinliklere katılıyoruz. Bizim için her şey çok güzel' dedi.

Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti, evlilik açıklamasıyla şaşırttı

Ünlü oyuncular Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım hakkındaki aşk dedikoduları doğrulanmıştı. Çift, geçtiğimiz hafta Harbiye Açıkhava'da düzenlenen Melike Şahin konserine el ele gelmişti.

"Çok keyif aldık"

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; aşıklar, bu kez Yılmaz Erdoğan’ın kalemi ve Demet Akbağ’ın performansını buluşturan "Aydınlık Evler"i izlemeye gitti.

Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti, evlilik açıklamasıyla şaşırttı

Gecenin sonunda gazetecilerle sohbet eden Yıldırım ile Deniz, "Demet Akbağ'ı izlemek muhteşemdi, çok keyif aldık" dedi.

"Evlenmeyi düşünmüyoruz!"

Ardından gülerek, "Arkadaşlar siz bizim olduğumuz her yere gelecek misiniz?" diyen çifte, "evlilik" soruları yöneltildi.

Konuyla alakalı konuşan taze aşıklar, "Çok iyi giden bir ilişkimiz var, çok da mutluyuz. Her dakika çekilmek istemiyoruz ama hayatımızı yaşıyoruz ve etkinliklere katılıyoruz. Bizim için her şey çok güzel" açıklamasını yaptı. İkili, böylelikle şu an evlilik düşünceleri olmadığını ifade etmiş oldu.

Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti, evlilik açıklamasıyla şaşırttı

"Keyfimiz çok yerinde"

Daha önce Melike Şahin'in konserinde heyecanlı oldukları görülen çiftten Yıldırım, "Her şey gayet yolunda, keyfimiz çok yerinde…" açıklamasını yaparken, Pınar Deniz ise, "Her şey güzel gidiyor" demişti.

İlk paylaşım

Ardından aşklarını sosyal medyaya taşıyan ikiliden Yıldırım, sevgilisiyle birlikte verdiği bu pozu, "Çok..." notuyla sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

"Çok kalp"

Pınar Deniz de Yıldırım ile bu siyah-beyaz fotoğrafını, "Çok kalp..." ifadeleriyle Instagram'dan paylaşmıştı. İkilinin gönderileri takipçileri tarafından oldukça ilgi görmüştü.