Ryan Reynolds, bazı Disney filmlerine yaş sınırlaması talep ediyor

Ünlü oyuncu Ryan Reynolds, Disney'in bazı klasikleşmiş çocuk filmlerinin 18 yaş altına yasaklanması gerektiğini söyleyerek şaşırttı.

Ryan Reynolds, bazı Disney filmlerine yaş sınırlaması talep ediyor

Disney+ platformu, perşembe günü, R dereceli (18 yaş altına yasaklı) Marvel filmleri “Deadpool”, “Deadpool 2” ve “Logan”ın yakında bünyelerinde yayınlanacağını duyurduğunda, Deadpool’u canlandıran Kanadalı aktör Ryan Reynolds, konu hakkındaki düşündüklerini paylaşmaktan kendini alamadı.

CNN’in haberine göre, 45 yaşındaki oyuncu, “Hepimiz biliyoruz ki bazı Disney filmleri geri dönüşü olmayan travmalar için şimdiden belirli yaşlar için derecelendirilmelidir” derken “Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler”, “Old Yeller”, “Aslan Kral” ve “Bambi” gibi çocuk filmleri, Reynolds’un yeniden değerlendirilmesi için önerdiği Disney hitleri arasında yer aldı.

Şirket henüz cevap vermedi

Sözcü'de yer alan habere göre, Reynolds, “Aslan Kral”ın “Kardeş katli, hırpalama, büyük olasılıkla üvey kardeş sevgisi ya da en azından kuzenleri öpme” ile dolu olduğunu söyleyerek sözlerine devam etti.

“Bambi”ye gelince, “Masum bir geyik annenin soğukkanlılıkla öldürülmesi, ömür boyu sürecek bir travmaya neden olacak” diye yazdı.

Disney+, henüz Reynolds’un şakayla karışık önerilerine yanıt vermedi, ancak cuma gününden itibaren yeni Marvel eklemelerini açıklayan bir basın bülteninde şirket, aboneleri “kendileri ve çocukları için en uygun izleme deneyimini sağlamak için” ebeveyn kontrolü ayarlarını tekrar gözden geçirmeye teşvik etti.

Reynolds, 2012’den beri Blake Lively ile evli ve çiftin bu evlilikten 3 çocukları bulunuyor.