Teoman'dan yarı emeklilik çıkışı! 'Herkes benim gibi…'

54 yaşındaki ünlü şarkıcı Teoman, hemen her röportajında yarı emekli olduğunu, eskisi gibi çalışkan olmadığını ve genelde boş boş dolaştığını itiraf etmişti. Teoman, müzik camiasında pek çok kişinin iş yapmamasına rağmen kendisi gibi açık yürekli davranmadığını söyledi.

Teoman'dan yarı emeklilik çıkışı! 'Herkes benim gibi…'

Geçtiğimiz haftalarda Bebek'te görüntülenen Teoman, kariyer planıyla ilgili konuşmuş ve "Genelde boş boş dolaşıyorum. Eskisi gibi çalışkan değilim. Ara ara konser veriyorum sadece. Artık ben kendime bir tembellik kariyeri yapmayı planladım. Çok fazla çalışmak istemiyorum ve kendimi yarı emekli sayıyorum. Gündelik hayatımda da pek bir şey yaptığım yok. Spor yapıyorum, erken yatıp erken kalkıyorum" demişti.

Bir markanın reklam yüzü olan ünlü isim, "Çok teklif geliyor ama kabul etmiyorum. O reklamı beğendiğim için kabul ettim. Reklam tekliflerine parasına göre bakmıyorum. Bana uyar mı diye bakıyorum" diye konuşmuştu.

"Keşke o kadar para kazansaydım"

Firmadan 17 milyon TL aldığı iddialarına ise şarkıcı, "Keşke o kadar para kazansaydım. Açıkcası ben o kadar büyük bir isim değilim, o yüzden o parayı bana kimse vermez. Haklılar da..." demişti.

"Yaşlılıkla ilgili"

Şarkıcı, "Yeniden oyunculuk düşünüyor musunuz?" sorusu karşısında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Çalışmaya üşeniyorum. Her şeye üşenir oldum. Herhalde yaşlılıkla ilgili... Bu dönemde sadece konser veriyorum, sadece o zevkli geliyor bana."

Teoman'dan yarı emeklilik çıkışı! 'Herkes benim gibi…'

Galaya katıldı

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre, senaryosunu Gülse Birsel'in yazıp Ozan Açıktan'ın yönettiği komedi filmi 'Yılbaşı Gecesi'nin galası önceki akşam Maslak Uniq'te yapıldı. Galaya katılanlar arasında şarkıcı Teoman da vardı.

"Benim pozisyonumda olan çok kişi var"

Yılbaşında Bodrum'da sahneye çıkarak halk konseri vereceğini söyleyen Teoman, müzik sektöründe pek çok kişinin iş yapmamasına rağmen kendileri için 'emekli' diyemediklerini anlatıp "Ben artık hep 'yarı emekliyim' diyorum biliyorsunuz. Az çalışıyorum ama yılbaşında çalışacağım. Aslında benim pozisyonumda olan çok kişi var. Onlar 'yarı emekliyim' demiyorlar.  Albüm yapmıyorlar ara ara konser veriyorlar falan ama benimki cesaret değil. Bir zaman sonra eskisi kadar çalışsanız olmuyor, hiç çalışmasanız yine olmuyor. Çok çalışsanız sıkıcı geliyor" şeklinde konuştu.

"Albümdeki aşıkların benimle alakası yok"

Teoman ayrıca 2023'te "Aşık Adam' adından bir cover albüm yapacağını sözlerine eklerken, "Buradaki aşık adam siz misiniz?" sorusuna ise gülerek "Albümdeki aşkların benimle alakası yok" cevabını verdi.

Teoman'dan yarı emeklilik çıkışı! 'Herkes benim gibi…'