Yağmur Tanrısevsin'den Hande Erçel sorusuna dikkat çeken cevap!

Ünlü oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz gün Etiler'de bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Aynı anda, şimdilerde hem Erçel'in hem de kendisinin eski sevgilisi olan Kerem Bürsin ile yeniden aşk yaşamaya başladığı iddia edilen Yağmur Tanrısevsin de yolun karşısındaydı. Birbirini fark etmeyen ikiliden Erçel, okula geri dönmesiyle ve yeğeni Mavi'nin sağlık durumuyla ilgili konuşurken Tanrısevsin ise meslektaşı ile küs olduğu iddiaları karşısında dikkat çeken bir cevap verdi.

Yağmur Tanrısevsin'den Hande Erçel sorusuna dikkat çeken cevap!

Hande Erçel (28) ile Kerem Bürsin (35), başrolünde yer aldıkları dizinin setinde başlayan aşklarını 8 ay önce sessiz sedasız noktalamıştı.

Milliyet’ten Umut Ünver’in haberine göre, özel hayatlarıyla magazin gündeminde yer almayı sürdüren ikili, geçtiğimiz aylarda Kavacık’ta bir kafede buluşmuştu. Hayranları tarafından görüntülenen ünlü oyunculardan Bürsin kapüşonuyla yüzünü gizlerken, Erçel ise kahve alır almaz aracına dönmüştü.

"O konuya hiç girmeyelim"

Kerem Bürsin, bunu takip eden günlerde ise Atlas Sineması'nda düzenlenen Boğaziçi Film Festivali'ne katılmıştı. Başrolünde yer aldığı ‘Eflatun’ filmini izleyen yakışıklı oyuncuyu, çıkışta yaklaşık 200 kişilik yabancı hayranı bekliyordu. Hayranlarının yarattığı izdihamın arasında kalan Bürsin, neye uğradığını şaşırmıştı.

Aracına gitmekte güçlük çeken Bürsin'in, basın mensuplarının; "Hande Erçel ile yeniden barıştığınız konuşuluyor. Barışma oldu mu? Yeniden bir aşka başladınız mı?” sorusuna, “Şu anda o konuya hiç girmeyelim” diyerek, barışmayı yalanlamaması dikkat çekmişti. Ünlü oyuncunun bu sözleri, ikilinin küslüğe son verip yeniden aşk yaşamaya başladıklarının sinyali şeklinde yorumlanmıştı.

Yağmur Tanrısevsin'den Hande Erçel sorusuna dikkat çeken cevap!

"Hayatımda kimse yok"

Hande Erçel, önceki haftalarda Bebek'te görüntülenmişti. Gazetecilerle konuşan güzel oyuncu, eski aşkı Kerem Bürsin ile barıştığı iddialarını; "Hayatımda kimse yok. Olsa söylerim" sözleriyle yalanlamıştı.

Erçel, bir mekanda Bürsin’le fotoğraflarının çıktığının hatırlatılması üzerine ise "Çok ciddiye almamak gerek" açıklamasında bulunmuştu.

Birbirlerini fark etmediler

Tüm bunların ardından ünlü isim, geçtiğimiz gün Etiler’deki bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Oyuncu, eski sevgilisi Kerem Bürsin’le aşk yaşadığı iddia edilen Yağmur Tanrısevsin’le aynı dakika içerisinde karşılıklı kaldırımlarda olsa da; ikili birbirlerini fark etmedi.

Hande Erçel, güzel bir toplantı yaptık dese de, "Kesinleşen bir şey yok, söyleyemiyorum. Güzel şeyler olacak” açıklamasını yaptı. Amerika eğitiminin işlerden dolayı ertelendiğini belirten oyuncu, "Seneye falan artık" diye konuştu.

Yeğeni Mavi’nin rahatsızlığıyla alakalı ise Erçel, "Çok şükür iyi gidiyor" demekle yetindi.

"Yoğun bir tempoya gireyim artık"

Ara verdiği Mimar Sinan Üniversitesi'ndeki Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'ne devam eden oyuncu, "Okula tekrardan kayıt oldum, yeni dönemde okulluyum artık. Çok heyecanlıyım, yıllar sonra tekrar girdim içeriye; kalbim durmuyordu. Benim için çok kıymetli, bitirmek istiyordum içimde kalmıştı. İkinci sınıftan başlıyorum. Verdiğim, veremediğim derslerim falan var; o kısım biraz karışık" dedi.

İş ve okulla beraber yoğun çalışacağı hatırlatılan Erçel, "Çok oturdum, yeter artık gireyim yoğun bir tempoya” şeklinde konuştu.

Yağmur Tanrısevsin'den Hande Erçel sorusuna dikkat çeken cevap!

"Öyle bir durum yok"

Öte yandan Hande Erçel’in aracına bindiği sırada karşı kaldırımda yürüyen Yağmur Tanrısevsin'e, meslektaşının aracına bindiği hatırlatılıp, "Küsmüşünüz, görseydiniz konuşur muydunuz?" diye soruldu.

Güzel oyuncu, bunun karşısında; "Yok hayır hiç öyle bir şey yok. Öyle bir durum yok. Tanıyorum Hande'yi ve 'merhaba' derdim" cevabını verdi.

Tanrısevsin’in kentsel dönüşümün olacağı Karanfilköy’deki atölyesi için inşaat şirketiyle toplantı yaptığı öğrenildi.

Yağmur Tanrısevsin'den Hande Erçel sorusuna dikkat çeken cevap!

Ne olmuştu?

Kanal D'de 2013-2014 yıllarında yayınlanan ve fenomen olan 'Güneşi Beklerken' dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen Bürsin ve Tanrısevsin, sürpriz sosyal medya hamlesi ile hayranlarını sevindirmişti.

Bir yıl aşk yaşayan oyuncular, 2014'te ilişkilerini noktalamıştı. O dönem evlenecekleri konuşulan çiftin, başka projelerde yer almaları nedeniyle birbirlerine zaman ayıramadıkları için ayrıldığı iddia edilmişti.

Kerem Bürsin'in, final yapan 'Sen Çal Kapımı' dizisinde başrolü paylaştığı Hande Erçel'den ayrıldıktan sonra eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin'le sosyal medyada yeniden takipleşmesi, "Aşk yeniden mi?" sorusunu akıllara getirmiş; ancak Tanrısevsin bu iddiaları yalanlamıştı.

Yağmur Tanrısevsin'den Hande Erçel sorusuna dikkat çeken cevap!