Yüzündeki değişim çok konuşulmuştu! Şarkıcı Günel Zeynalova'dan şaşırtan itiraf!

'Didem' parçası ile küçük yaşlarda adını duyuran Azerbaycanlı şarkıcı Günel Zeynalova, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. İlginç giyim tarzı ile bakışları üzerinde toplayan ünlü isim, yüzündeki değişimle ilgili konuşarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yüzündeki değişim çok konuşulmuştu! Şarkıcı Günel Zeynalova'dan şaşırtan itiraf!

Müzik dünyasında ‘Azeri Kızı Günel’ olarak tanınan Günel Zeynalova, önceki sene Ulus'ta bir mekanda sahne almıştı. İbrahim Tatlıses sayesinde meşhur olan 37 yaşındaki şarkıcı, sıkça gündeme geldiği 'estetik' haberlerine tepki göstermişti.

"Hiçbir cerrahi operasyon yaptırmadım"

"Siz beni tanıyorsunuz" diyerek sözlerine başlayan ünlü isim, şöyle devam etmişti:

"Burun estetiği hariç hiçbir cerrahi operasyon yaptırmadım. Bazı insanlar inatla büyüdüğümü kabullenemiyor. Beni hala Türkiye'ye ilk geldiğim gün ki Günel olarak görüyor ve yargılıyorlar. Lütfen estetik operasyonlarımı değil, sesimi konuşun."

"Tatlıses baba şefkatiyle yaklaştı"

Şarkı aralarında zaman zaman kendisini izleyenlerle sohbet eden Günel, "12 yaşında Türkiye'ye geldiğimde elimden tutan, bana daima yardımcı olan, bir baba şefkati ile yaklaşan İbrahim abime huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Üzerimde emeği büyüktür" sözleriyle, İbrahim Tatlıses'e övgüler yağdırmış ve sanatçının 'Haydi Söyle' parçasını kendine has üslubu ile yorumlamıştı.

Yüzündeki değişim çok konuşulmuştu! Şarkıcı Günel Zeynalova'dan şaşırtan itiraf!

"İbrahim abi de olacak"

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre, henüz 13 yaşındayken İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilen Zeynalova, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. İlginç giyim tarzı ve yüzündeki değişimle dikkat çeken şarkıcı, uzun zamandır Azerbaycan'da olduğunu ve İbrahim Tatlıses'in de içinde olduğu albüm projesi için İstanbul'a geldiğini söyledi.

Ayaküstü basın mensuplarıyla konuşan ünlü isim, "Hayalimde olan bir albüm projesi olacak. Nasıl bir proje olduğunu söyleyemem. Zamanı gelince sizlerle paylaşacağım. İbrahim abinin de içinde olacağı bir proje" açıklamasında bulundu.

"Güzellik merkezlerim var"

Yıllar önce 'Didem' şarkısı ile ünlenen Azeri Kızı Günel, son halinin görenleri şaşırtması üzerine; 25 yıldır sahnelerde olduğunu söyledi ve yüzündeki değişim hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Biliyorsunuz benim güzellik merkezlerim var. Yüzümde çok büyük değişimler yok, ufak dokunuşlar yaptım sadece. Öyle abartıldığı gibi bir estetiğim yok.”

Yüzündeki değişim çok konuşulmuştu! Şarkıcı Günel Zeynalova'dan şaşırtan itiraf!

"Beni de duygulandırdı"

Öte yandan geçtiğimiz aylarda 'İbo Show' programına konuk olan Zeynalova, okuduğu şarkılar ile İbrahim Tatlıses’i duygulandırmıştı. Vadistanbul’da görüntülen şarkıcı, "İbrahim abi çok duygusal, hep yüzü gülsün. Bir araya gelmek beni de çok duygulandırdı” demişti.