'Camdaki Kız'da Nalan ve Hayri köşeye sıkıştı! 'Sedat'tan bir farkın kalmadı'

Kanal D ekranlarının çok sevilen dizisi 'Camdaki Kız', 22 Eylül Perşembe akşamı 49'uncu bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni sezonun ikinci bölümünde odasına bırakılan notla panik olan Nalan ne yapacağını bilemezken, Selen'den şüphelenerek onunla yüzleşti. Bu sırada mesajlarına dönmeyen Hayri ile konuşmak isteyen Nalan, onu depoya çağırdı. Nalan ve Hayri konuşurken Sedat'ın eve gelişi, herkes için büyük bir sürpriz oldu. Alp'in gizli ortağı ve Nalan'ın davranışları sosyal medyada gündem oldu. İşte 'Camdaki Kız'ın son bölümünde yaşananlar...

'Camdaki Kız'da Nalan ve Hayri köşeye sıkıştı! 'Sedat'tan bir farkın kalmadı'

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve perşembe akşamları ekranlara gelen 'Camdaki Kız', 22 Eylül akşamı 49'uncu bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Başrollerini Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı diziye; Sedat'ın konağa dönüşü ve bulduğu notla panik olan Nalan'ın davranışları damga vurdu.

Camdaki Kız’ dizisinin son bölümünde; Oğlu Sedat ile konuşmaya giden Rafet, ondan gerçeği anlatmasını istedi. Alp’in Cana ile yaşananları hazmedemediğini söyleyen Sedat, Nalan ile bebek yapmaya karar verdiklerini onun bir şey duymaması için Alp’i dövdüğünü söyledi.

'Camdaki Kız'da Nalan ve Hayri köşeye sıkıştı! 'Sedat'tan bir farkın kalmadı'

"Evdeki biri bizi biliyor"

Bu sırada Muzo’nun bayılmasıyla panik olan Nalan, bulduğu notla korkuya kapıldı. Hemen Hayri’ye mesaj atan ve onunla parkta buluşan Nalan, notu gösterip, birilerinin onları gördüğünü söyledi. Bundan pişman olduğunu belirten Nalan, bir daha asla böyle bir şey yaşanmayacağını söyledi. Hayri de Nalan’ın bu sözlerine bozuldu. Bu arada Cana’ya oyun oynayarak Alp’in karşısına dikilen Feride, istediği bilgiyi alamadan eve döndü.

Rafet’ten Cana’ya gözdağı

Oğlu Sedat için Cana’yı arayıp onunla buluşan Rafet Bey, “Bak Cana, Sedat benim evladım. O çocuk orda bir ay bile dayanamaz hiç iyi değil. Ben bugün onu öyle görünce mahvoldum, ‘Keşke onu öyle göreceğime ölseydim’ dedim. Bugüne kadar kimseye faydası olmamıştır Sedat’ın, zararı olmuştur bak hem de boyu kadar. Ama o benim evladım. Onu orada bırakamam” dedi.

'Camdaki Kız'da Nalan ve Hayri köşeye sıkıştı! 'Sedat'tan bir farkın kalmadı'

Koroğlu, sözlerine; "Senin kocanın uçan kuşa borcu var Cana, iki evi de ipotekli, hisse senetleri de var. Alp eğer Sedat’ın çıkmasına yardım ederse; onun borçlarını ertelenmesine yardım ederim. Eğer hâlâ inat ederse, benim onu bu piyasadan silmem iki günümü alır. Ne pahasına olursa olsun onu ikna edeceksin” diye devam etti.

Cavit ile Rafet karşı karşıya

Bu sırada kendisini arayan Cavit’e geri dönmeyen Rafet, Cana gider gitmez onu karşısında görünce şoke oldu. Gülcihan’a yardım etmek için Rafet’in yanına giden Cavit, “Gülcihan seni sevdi, seni seçti ve senin oldu. Ben ona saygı duydum. Hayat bunu bana öğretti sen de ona saygı duymayı öğren. Ben yıllarca sana, aşkınıza saygı duydum ama şimdi Gülcihan’ı boşarsan ve bana gelirse; başımın üstünde yeri var. Lâkin gelmez çünkü sana aşık. O yüzden kararını iyi ver” dedi ve gitti.

'Camdaki Kız'da Nalan ve Hayri köşeye sıkıştı! 'Sedat'tan bir farkın kalmadı'

Muzo’dan özel istek

Kan şekeri düştüğü için bayılan Muzaffer, kendini toparladı. Babasına şirketteki yönetim kurulu başkanlığı görevini bırakma kararı aldığını söyleyen Muzo, odasına gelen Döndü’den fava ve buzlu badem istedi. Tako'ya da 'Trafik'i ayarla' emrini verdi. Muzo’nun istekleri herkesi şoke etti. Gülcihan bununla ilgili düşünürken eve gelen Rafet, “Bu iki oldu, yine Cavit’ten yardım istemişsin. Benim kararım kesin boşanacağız. Şimdi istersen git Cavit’e, hayatınızı yaşayın” dedi.

Nalan, Selen’le yüzleşti

Odasında bulduğu nottan sonra gerilen Nalan ise bunu Selen’in yaptığını düşündü. Onunla konuşmak için harekete geçen Nalan, Selen’e aralarındaki gerginliğin sebebini sordu. Konuşmaya başlayan Selen, “Bu evliliğin mimarı benim. Sen masal prensesi gibiydin, senin Sedat’a iyi geleceğini düşündüm ama öyle olmadı. Uzun zamandır her şeyi görüyorum farkındayım. Düğünde Sedat, Alp’i döverken sen neredeydin Nalan? Ben söyleyeyim: yoktun. Sedat’ı savunmayacağım, çok hata yaptı. Ama sen kendine sordun mu ben onun için ne yaptım diye? Olmayan bir şeyi devam ettirme Nalan, şimdi düşün. Yanında olmasını istediğin adam Sedat mı? Yoksa…” dedi.

'Camdaki Kız'da Nalan ve Hayri köşeye sıkıştı! 'Sedat'tan bir farkın kalmadı'

Cana’dan Alp’e reddemeyeceği teklif

Rafet’in söylediklerinin ardından Alp’i karşısına alan Cana, ortada bir ailenin perişan olduğunu belirtti. Alp’in tepkisinin üzerine ona borçlarını hatırlatıp, "Akıllı olalım bence. Sen bir teklifimi düşün” dedi. Buna karşılık Alp de "Tek bir şartla bu teklifi kabul ederim. O bebek doğmayacak. Tamam mı?” ifadelerini kullandı. Cana da “Tamam” diye yanıt verdi.

Selen ile konuşmasına rağmen içi rahat etmeyen Nalan, Hayri’ye onları gören Selen mi değil mi anlamadığına dair mesaj attı. Ancak Hayri, ona cevap vermedi, buna anlam veremeyen Nalan da ‘küs müyüz?’ diye yeni bir mesaj daha attı. O sırada odaya giren Feride’den korkan Nalan; ne yapacağını, nasıl davranacağını bilemediğini söyleyerek annesine sitem etti.

'Camdaki Kız'da Nalan ve Hayri köşeye sıkıştı! 'Sedat'tan bir farkın kalmadı'

Koğuşta Sedat’a büyük oyun 

Hapishanedeki arkadaşlarından telefon isteyen Sedat Koroğlu, onlara güvenerek tuvalette gitti. Ancak Sedat’a oyun oynayan koğuş arkadaşları, kapının üzerine telefon yerine soğan koyup onunla alay ettiler.

Bu sırada istediği ekip eve gelen Muzo, onları dinlerken; Pera da kapıya geldi. Ama içeriye girmeye cesaret edemedi. Ertesi gün Döndü ile dertleşen Gülcihan, Rafet’in kendisini boşayacağını söyledi.

Nalan ve Hayri baş başa depoda

Hayri’nin mesajlarına dönmemesine içerleyen Nalan, onun karşısına dikilerek depoda konuşabileceklerini söyledi. Notu Selen’in yazıp yazmadığını anlamadığını ifade eden Nalan, Hayri’nin vurdumduymazlığına sinirlendi. Aynı anlarda birilerinin Tako’yu çağırmasıyla korkan Nalan, kapıyı kilitledi.

Tako ve Alp'in gizli buluşması

O sırada evde olmayan Tako ise deniz kenarında limonata içerken gizemli bir adam geldi ve kendisine bir torba dolusu para verdi. Bu takım elbiseli adamın Cana'nın kocası Alp olduğu ortaya çıktı.

'Camdaki Kız'da Nalan ve Hayri köşeye sıkıştı! 'Sedat'tan bir farkın kalmadı'

"Seni öptüğüme pişman değilim"

Feride Hanım ise her yerde Nalan'ı ararken, Sedat'ın eve dönüşü Koroğlu Konağında büyük bir sevinç yarattı. Oğlunu gördüğü için mutlu olan Rafet, sevincini göstermek istemese de çok mutlu oldu. Nalan'ın yokluğunu fark eden Sedat ise onun depoda olduğunu duyunca sürpriz yapmaya gitti. Bu sırada çıkmak için Nalan'a kızan Hayri, ne söyleyip ne yaptığını anlamadığını ifade etti. Hayri'nin, "Pişman olduğunu söyledin. Ben bunu da sineye çekerim. Ben şoför siz Nalan Koroğlu hayatımıza devam ederiz" demesi üzerine Nalan da "O gün biraz içmiş olabilirim ama benim aklım yerindeydi. Seni öptüğüme pişman değilim" dedi.

Sedat deponun kapısında

Karısının yanına inen Sedat, kapının kilitli olduğunu fark edince Nalan'a seslenmeye başladı. Kocasının sesini duyan Nalan şoke olurken; Feride de damadının peşinden depoya inerken görüldü.

'Camdaki Kız'da Nalan ve Hayri köşeye sıkıştı! 'Sedat'tan bir farkın kalmadı'

Nalan'a bırakılan notu kimin yazdığı gizemini korurken, Tako ve Alp arasındaki işbirliği merak uyandırdı. Nalan ve Hayri'nin depoda sıkışıp kalması ve Nalan'ın yaptıklarına sosyal medyadan yorum yağdı. İşte o yorumlardan bazıları...

Hayri ile Nalan depodan nasıl çıkacak şimdi?"

"Nalan gerçekten Selen'in laflarının hak ediyorsun, kocan hapse giriyor yoksun, eve geliyor yoksun"

"Nalan'la Hayri'yi Selen değilse kim gördü?"

"Bir Tako ile Alp kalmıştı bir işler çevirmeyen, şimdi tam oldu"

"Nalan'ın paniği, Hayri'nin rahatlığı"

"Nalan burada yakalanmamanın imkanı yok, yanlış mekan tercihi"

"Aklı ve kalbi arasında kaybolan bir Nalan"

"Notu yazan kesin Tako, bu sırrı biliyordu para karşılığında Alp'e sattı"

"Nalan ile Hayri'yi, Alp gördü, Tako'ya da notu bıraktırdı"

"Sedat'tan bir farkın kalmadı. Artık kararını ver Nalan”