Camdaki Kız sezon finaline Nalan'ın Hayri'yi öpmesi damga vurdu

Başrollerini Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut, Feyyaz Şerifoğlu gibi oyuncuların paylaştığı Camdaki Kız, 16 Haziran tarihinde sezon finali yaparak sevenlerine kısa süreliğine veda etti. Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın son bölümünde hamilelik gerçeğini öğrenen Nalan'ın Cana ile konaktakileri yüzleştirmesi heyecan dolu anlara neden olurken Pera ve Muzo'nun düğününde alkolü fazla kaçıran Nalan'ın Hayri'yi öpmesi ekranlara damga vurdu. İşte, Camdaki Kız 47. son bölüm sezon finalinde yaşananlar…

Camdaki Kız sezon finaline Nalan'ın Hayri'yi öpmesi damga vurdu

Ekranlara geldiği her bölüm ekranlarda fırtınalar estiren Kanal D'nin fenomen dizisi Camdaki Kız'ın perşembe akşamı seyirci karşısına çıkan 47. son bölümünde Muzo ve Pera'nın düğününe davetsiz gelen Alp'i Sedat'ın öldüresiye dövmesi dikkat çekti.

Pera'nın düğüne saatler kala not bırakarak Muzo'yu terk ettiği sezon finalinde tüm duygularını dile getiren Nalan'ın Hayri'yi öpmesi, yeni sezonda çarpıcı gelişmelerin yaşanacağının sinyallerini verdi.

Camdaki Kız sezon finaline Nalan'ın Hayri'yi öpmesi damga vurdu

Camdaki Kız 47. son bölümde (sezon finali) neler oldu?

Cana’nın hamileliğini öğrenen Nalan, onunla yüzleşmeye gider. Nalan, kendisine söylenen yalanlara daha fazla katlanamayarak Cana’yı yüzleşmek için konağa getirir. Cana'nın Sedat'tan hamile olduğunu bilen herkes sonuna kadar inkar eder.

Nalan, Sedat ve Cana'nın ilişkisinin devam ettiğini ve Cana'nın Sedat'tan bebek beklediğine artık emindir. Ancak Nalan'ın tüm ısrarları karşısında herkes durumu inkar eder. Nalan, dayanamaz ve konağı ayağa kaldırır. Cana, Hayri ve Nalan arasında büyük bir enerji olduğunun farkındadır. Konaktaki gergin gecenin ardından Cana'yı evine bırakan Hayri, istemeden de olsa büyük bir itirafı duyar.

Koroğlu Ailesi'nin sahte mutluluklarına artık inanmadığını belli eden Nalan, Billur'u görünce dertleşiyor. Bu sırada alkolü fazla kaçıran Nalan, sarhoş oluyor. Çevresindeki herkesin sahte mutluluk içinde olduğuna artık inanmayan zavallı kadın düşündüklerini de paylaşmaktan çekinmiyor. Muzo ve Pera'nın düğününe davetsiz katılan Cana, başına geleceklerden habersiz Feride'yle konuşmaya devam eder. Bu sırada Alp'in gelmesi herkesi şoke eder.

Cana'nın Sedat'tan hamile olduğunu bilen Alp, Sedat'ı tahrik eden sözler söyleyerek bağırır. Cana ve Selen, Sedat'ın elinden Alp'in kurtarmaya çalışır. Nalan ve Hayri de kendilerini hiç beklenmedik bir durumun içinde bulurlar. Nalan, duygularını tüm şeffaflığıyla Hayri'ye anlatır ve yakaladığı cesaretle Hayri'yi öper.

Camdaki Kız sezon finaline Nalan'ın Hayri'yi öpmesi damga vurdu

Camdaki Kız oyuncuları kimler?

Camdaki Kız dizisinin oyuncuları arasında Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek bulunuyor.