Dünyaca ünlü şarkıcı Nick Cave, 7 yıl sonra ikinci oğlunu da kaybetti

Dünyaca ünlü şarkıcı Nick Cave, oğlu Jethro Lazenby'nin 31 yaşında hayatını kaybettiğini açıkladı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Nick Cave, 7 yıl sonra ikinci oğlunu da kaybetti

Bad Seeds grubuyla Into My Arms ve One Morte Time With Feeling gibi klasik şarkılarıyla tanınan ünlü müzisyen Nick Cave, oğlunun öldüğünü açıkladı.

Haber Global’de yer alana habere göre, Nick Cave yaptığı açıklamada, "Büyük bir üzüntüyle oğlum Jethro'nun 31 yaşında hayatını kaybettiğini duyuruyorum. Şu zor zamanımızda özel hayatımıza saygı gösterilmesini rica ediyoruz" denildi.

Nick Cave'in modellik yapan oğlu Jethro Lazenby geçtiğimiz aylarda annesi Beau Lazenby'ye saldırmış tutuklanarak yargılanmaya başlamıştı ve 2 gün önce salıverilmişti. Avukatı savunmada Jethro'nun şizofren olduğunu iddia etmişti. Jethro, 2018'de de kız arkadaşına saldırdığı için hapse girmişti.

Modelliğin yanı sıra oyunculuk da yapan Jethro, 2007 yapımı Corroboree ve 2011 yapımı My Little Princess filmlerinde oynamıştı.

1991 doğumlu olan Jethro Lazenby, babasının Nick Cave olduğunu 8 yaşında öğrenmişti.

Jethro'nun ölümü Cave ailesinin tarihindeki ikinci trajedi olarak tarihe geçti. Nick Cave'in ikiz çocuklarından Arthur da 15 yaşında kaza sonucu hayatını kaybetmişti.

Avustralyalı şarkıcının oğlu Arthur, 2015 yılının temmuz ayında LSD aldıktan sonra bir uçurumdan düşerek ölmüştü. Soruşturma sonucunda ölümün kaza sonucu gerçekleştiğine karar verilmişti.