Hadise ile boşanma aşamasında olan Mehmet Dinçerler'den yeni hamle

Hadise ile ayrılık aşamasında olan Mehmet Dinçerler'in geçmiş yıllarda paylaştığı Twitter içerikleri gün yüzüne çıktı. Büyük bir tepki alan Mehmet Dinçerlerçareyi sosyal medya hesaplarını kapatmakla buldu.

Hadise ile boşanma aşamasında olan Mehmet Dinçerler'den yeni hamle

Geçtiğimiz mayıs ayında ünlü şarkıcı Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler, basına kapalı gerçekleştirilen bir düğünle nikah masasına oturdu.

Herkes düğün fotoğraflarını merak ederken Hadise ile Mehmet Dinçerler, boşanma kararı aldığını açıkladı.

Hadise, yaptığı açıklamada "Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

Düğünde takılan takıları ve tektaş yüzüğü geri istemesi ile eleştiri oklarının hedefi haline gelen Dinçerler de yaptığı açıklamada "Çok özel ve hassas olan bu konuda sessiz kalmak en doğrusu olur diye düşünmüştüm. Gelinen durumda ise, yapılan yakıştırmalar' görünce susmanın şahsıma, aileme ve özellikle çok emek verdiğim son 1 seneme haksızlık olacağını düşünüyorum.

Karşılıklı olarak çok değer vererek başladığımız ilişkimiz son bulmuş olsa da, ilişkimiz süresince Hadise'nin sanat hayatını belki de en çok destekleyen kişi oldum. Konserlerini ailem dahil en önden gururla izlediğime ve başarılarıyla da kendisiyle onur duyduğuma herkes şahit olmuşken, bugün öne sürülen iddiaları şaşkınlıkla karşılıyorum.

Evliliğimizi sonlandırmak ortak görüşümüz doğrultusunda olup, tek isteğim süreci herkes için en hayırlı olacak şekilde saygı çerçevesinde bitirmektir. Başka hiçbir talep ve isteğim olmamıştır. Kendi dünyama dönmek adına herkesten bana ve aileme saygı rica ediyorum. Sevgiler..." ifadelerini kullandı.

Mehmet Dinçerler'in verdiği yanıt sonrası ortaya çıkan eski tweet'leri ise başka bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Eleştirilen Dinçerler, sosyal medya hesabını kapattı.