Milyonlarca kullanıcının internetin başlangıç sayfası haline geldi

Son zamanlarda Türkiye'de de yayılmaya başlayan Start.me, emin adımlarla yükselişini sürdürüyor.

Milyonlarca kullanıcının internetin başlangıç sayfası haline geldi

Hollandalı girişimci Arjen Robijn tarafından temmuz 2014 yılında piyasaya sürülen start.me milyonlarca kullanıcısıyla başarılı bir grafik çizerken kullanıcılarının eşsiz deneyim elde etmelerini sağlıyor.

Start.me hakkında birçok isim olumlu açıklamalar yaparken sosyal medyada 1milyondan fazla takipçisiyle yaptığı sosyal sorumluluk kampanyalarıyla tanınan Mehmet Berk Ergin, "Start.me uzun zamandır kullandığım bir site. Projelerimi, girişimlerimi, çalışmalarımı, notlarımı ve birçok fırsatları start.me üzerinden takip ediyorum. Oldukça faydalı." derken Hindistanlı ünlü gazeteci Chithra Subramanian ise, "Bu çok kullanışlı bir araç. Bunu bir yıldan fazla bir süredir her gün kullanıyorum. Artık sayfa bağlantıları aramak yok. Herkes için çok yararlı." dedi.

Start.me Nedir? Nasıl kullanılır?

Yer imlerinin bir araya toplanarak tek bir ekrandan yönetilmesini sağlayan Start.me aynı zamanda bir internet başlangıç sayfasıdır.

Start.me aracılığıyla, tüm linklerinizi zorluk yaşamadan takip edebilir, işlerinizi hızlandırabilir ve ofis çalışması yürütebilirsiniz aynı zamanda tüm notlarınıza, yer imlerinize, haberlerinize ve birçok özelliğe tek bir sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Google, Edge, Firefox gibi tarayıcılardan eklenti yardımıyla sayfayı kaydet yöntemiyle start.me panelinize koyabilirsiniz.

Özellikleri

- Yer imleri yönetimi

- Takvim takibi

- Not defteri

- To do list

- RSS takip

- Mail takibi

- Grafikler

- Fotoğraf galeri

- +8000 widget