Tarkan'ın Geççek şarkısına Şahan Gökbakar'dan yorum! 'Sorgulamayın'

Megastar Tarkan'ın yeni şarkısı Geççek'in video klibi ünlü şarkıcının kendi adını taşıyan YouTube kanalında yayınlandı. Sosyal medyayı sallayan Geççek ile ilgili yapılan yorumlara Şahan Gökbakar da sessiz kalmadı.

Tarkan'ın Geççek şarkısına Şahan Gökbakar'dan yorum! 'Sorgulamayın'

Tarkan’ın yeni şarkısı Geççek'in video klibi 17 Şubat Perşembe akşamı ilk defa müzikseverlerin karşısına çıktı. Megastar, uzun bir aranın ardından hazırladığı yeni şarkısıyla Türkiye'nin gündemine oturdu.

Tarkan’ın yeni şarkısı Geççek, Twitter ve Instagram’ı sallarken YouTube’da da 13 saatte 3 milyon görüntülenerek büyük bir başarı elde etti.

Sosyal medyada Geççek'le ilgili yüz binlerce paylaşım yapıldı.

“Kendi hissettiklerinize odaklanın”

Sosyal medyayı aktif kullanan ve gündemdeki konularla ilgili yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken komedyen Şahan Gökbakar da Tarkan'ın yeni şarkısına sessiz kalmadı.

Şahan Gökbakar, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Kimisi politik anlar, kimisi pandemi anlar, kimisi dünyadaki kötülükler anlar ve kimileri de başka şeyler. Anladığındır, hissettiğindir o şarkı senin için. Sanatçının hislerini ve sebeplerini sorgulamayın, kendi hissettiklerinize odaklanın, keyif alın. Sanat böyle bir şey" ifadelerini kullandı.

Haber