Oyuncu Moses J. Moseley'nin ölüm nedeni belli oldu

The Walking Dead oyuncusu Moses J. Moseley'nin ölüm nedeni, ölümünden 1 ay sonra açıklandı. Edinilen bilgiye göre ünlü oyuncu, kafasına aldığı kurşun sonucu hayatını kaybetti.

Oyuncu Moses J. Moseley'nin ölüm nedeni belli oldu

Belgelere göre ünlü aktörün kazara mı kendini vurduğu, cinayete mi kurban gittiği yoksa intihar mı ettiği ise belirsizliğini koruyor.

Açılan soruşturmada ölüm nedeni bulunsa da yetkililer ölüme kimin sebebiyet verdiğini henüz çözemedi.

Ölüm yeri ise bir park yeri olarak gösterildi. Ancak DeKalb County Adli Tıp Kurumu'ndan yapılan açıklamada "Bu raporun yayınlandığı tarihte mevcut bilgiler intihar niyetini göstermemektedir" diye yazıldı. Ayrıca "Daha fazla bilgi elde edilirse vaka tekrar gözden geçirilebilir" notu eklendi.

31 yaşındaki oyuncuyla ilgili raporda kucağında tabancayla arabasının sürücü koltuğunda bulunduğu, kurşunun oyuncunun yüzünün sağ tarafından girdiği tespitine de yer verildi.

Ayrıca Moseley'nin sağ baş parmağında, sağ işaret parmağında ve sağ orta parmağında az miktarda kan tespit edildiği bilgisi de yer aldı.

Moseley, 26 Ocak'ta Stockbridge'de ölü bulunmuştu. Ünlü oyuncunun önce köprüye asılı halde bulunduğu bilgisi geçilmiş ancak sonra bu bilgi doğrulanmamıştı.