Üç Kuruş'taki dansıyla büyüleyen Aslıhan Malbora rekora gidiyor

Show TV'de yayınlanan Üç Kuruş dizisinin yıldızlarından Leyla karakterine can veren Aslıhan Malbora, Instagram'da tutulamıyor. Üç Kuruş dizisinin ilk bölümde dansı ile izleyenleri büyüleyen Aslıhan Malbora'nın Instagram'da takipçi sayısı 1 milyonu geçti.

Üç Kuruş'taki dansıyla büyüleyen Aslıhan Malbora rekora gidiyor

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe ve Uğur Yıldıran gibi isimlerin rol aldığı Üç Kuruş dizisi izleyiciler tarafından çok beğenildi.

Dizide Kartal'ın kardeşi Leyla'yı canlandıran Aslıhan Malbora, Üç Kuruş'un ilk bölümüne dans performansıyla damga vurmuştu.

Malbora, oyunculuktaki başarısının yanı sıra güzelliği ile de hayranlarının yakın markajında. Öyle ki, daha önce birçok projede yer alan güzel oyuncunun bu diziyle adeta yıldızı parladı.

Genç oyuncunun kısa sürede Instagram'da takipçi sayısı 1 milyona ulaştı.

Mafya lideri Kartal'ın kardeşi Leyla rolünü güzel oyuncu, karakteri hakkında konuşurken "Leyla çok akıllı, okumuş ve manipülatif bir karakter. Aslında kendine mahalle dışında bir hayat kurmaya çalışmış fakat maruz kaldığı ırkçılıktan dolayı kendini yine mahallede bulmuş" diye konuşmuştu.