Gülper Özdemir ile Mehmet Aykaç'ın set arkadaşlığı aşka dönüştü

Oyuncu Gülper Özdemir ile Mehmet Aykaç'ın 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisindeki arkadaşlığı aşka dönüştü. İkili, yatak odasından paylaşım yaparak aşklarını ilan etti.

Gülper Özdemir ile Mehmet Aykaç'ın set arkadaşlığı aşka dönüştü

Başrollerinde Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın ve Devrim Saltoğlu’nun rol aldığı 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinin oyuncularından Gülper Özdemir, yeni yaşını sette kutlamıştı. Dizinin ekibi, Özdemir’e set arasında sürpriz yaparak pasta kesmişti.

Yapılan sürprizin kendisini çok mutlu ettiğini belirten oyuncu, "Bu projenin bende anlamı büyük, doğum günümün de bu zamana denk gelmesi beni çok mutlu etti, herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuşmuştu.

Dizi final yaptıktan sonra aşkları ortaya çıktı

Gülper Özdemir'in dizideki rol arkadaşı Mehmet Aykaç ile arkadaşlığı aşka dönüştü. Oyuncuların, projenin final yapmasından sonra sevgili olduğu ortaya çıktı.

Yaklaşık 3 aydır birlikte olduğu öğrenilen Özdemir ile Aykaç, aşklarını Instagram'dan ilan etti.

Gülper Özdemir ile Mehmet Aykaç'ın set arkadaşlığı aşka dönüştü

Gülper Özdemir, oyunculuğa nasıl başladığını şu sözlerle anlatmıştı:

"Frankfurt’ta öğrenciyken bir yandan garsonluk yapıyordum. O sırada Türk bir ajansın ekibiyle tanıştım. ‘Yüzün çok güzel, fotoğraflarını versene’ dediler. Ama sonra ne arayan oldu ne de soran. Üç sene geçti, artık New York’a gitmiştim. Bir cast direktörü o ajans üzerinden beni buldu. ‘Filinta’ isimli dizide başrol teklif ettiler. Tabii sektörü bilmediğim için ‘Çekimlere haftada bir gelebilirim’ dedim. Şartlarımız uymadı, üniversitemi yarıda bırakamazdım. Okulun bittiği sene Ay Yapım’dan haber geldi ve her şeyimi toplayıp İstanbul’a geldim.”