Şarkıcı Tina Turner'ın acı günü! Oğlu Ronnie Turner hayatını kaybetti!

Müzik dünyasının efsane isimlerinden biri olan Tina Turner, oğlu Ronnie Turner'ı kaybetti. 62 yaşındaki Ronnie Turner, 1993 yapımı What's Love Got to Do With adlı biyografik filmde yer alarak annesine eşlik etmişti.

Şarkıcı Tina Turner'ın acı günü! Oğlu Ronnie Turner hayatını kaybetti!

Tina ve Ike Turner’ın en küçük oğlu Ronnie Turner, 62 yaşında hayatını kaybetti. 83 yaşındaki R&B efsanesi cuma günü Instagram profilinde paylaşım yaparak üzücü haberi duyurdu.

Turner, oğlunun ölümü için şu satırları yazdı:

“Ronnie, dünyayı çok erken terk ettin. Keder içinde gözlerimi kapatıyorum ve seni düşünüyorum sevgili oğlum.”

Ronnie Turner da ailesindeki diğer üyeler gibi müzikle uğraşıyordu. Bas gitar çalan Turner, söz yazarı ve müzisyen Patrick Moten ile kendi grubu Manufactured Funk’a da sahipti. Son zamanlarda ise kanserle mücadele ediyordu.

Ronnie, Tina Turner’ın kaybettiği ikinci oğlu. Turner, en büyük oğlu Craig’i, 2018’de intihar ettiği için kaybetmişti. Ronnie’nin babası Ike Turner ise 2007’de öldü.

Ronnie Turner’ın eşi Afida Turner da eşinin arkasından üzüntüsünü sosyal medyada paylaştı:

“Bu sefer sonuna kadar elimden gelenin en iyisini yaptım, ama seni kurtaramadım. Bu 17 yıl boyunca seni sevdim bu çok çok çok kötü ve ben çok kızgınım. Bu, kardeşin Craig ve baban Ike Turner ile cennette yattığın bir trajedi… Çok adaletsiz.” (Sözcü)